Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-در پی بارندگی و برخورد صاعقه به ایستگاه پوشش دیجیتال در ۷ کیلومتری روستای اهون بشاگرد، علیرغم پیگیری شورای روستا به دلیل عدم همکاری مسئولان، ۷۲ ساعت از زمان قطعی سرویس دیجیتال در این روستای ۳۵۰ خانواری آهون می‌گذرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بشاگرد، با دیدن نام بشاگرد بی‌درنگ هر بینده‌ای به سرعت نور فقر، محرومیت و مشکلات  در ذهنش تداعی می‌شود جایی میان کوه‌ها که بارندگی هم رحمت است و گاهی اوقات هم مشکلاتی را برای مردم به وجود می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فصل جدید برنامه «ما ایرانی‌ها» روی آنتن می‌رودپیگیری تسنیم| ادامه قطعی آنتن دهی در دهستان "کشتگان " بم پشت در سیستان و بلوچستان«تله اسکرین» با روایتی از لایه‌های پنهان BBC روی آنتن می‌رود

هر روز که می‌گذرد، مشکلات این مردم بیشتر و امیدشان از گره گشایی مسئولان کمتر می شود، چرا که صدای مردم این دیار گویا به گوش مسئولان نمی‌رسد، اهون، نام یکی از روستاهای این شهرستان است که علیرغم وسعت و جمعیت زیادی که درآن ساکن هستند، موجی از مشکلات مردم آنجا را در برگرفته است.

جایی که با هر بارندگی، مردمش باید رنج کمرنگ شدن همان امکانات اندکی که در اختیارشان قرار گرفته، نه تنها ببینند بلکه لمس کنند و گلایه‌ها را به مسئولی که نماینده و صدای مردم این روستا است منتقل کنند تا وی به مسئولان رده بالاتر این مشکلات را گوشزد کند. 

در این روستا تنها سرگرمی مردم دیدن برنامه‌هایی است که از قاب تلویزیون پخش می‌شود، قابی که این روزها نام مدرسه و آموزشگاه از راه دور را بر خود گرفته است.

متاسفانه 72 است که کودکان، نوجوانان و جوانان این روستا با روشن کردن تلویزیون نوشته سیگنال وجود ندارد را بر روی نمایشگر تلویزیون می‌بینند و بار دیگر تنها سرگرمی خود را از دست دادند.

در این رابطه با نماینده مردم این روستا گفت وگو کردیم، صابر حسن زاده عضو شورای روستای اهون در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، با گلایه از مسئولان استان، اظهار کرد: به عنوان نماینده مردم روستای اهون بارها برای بیان مشکلات مردم به سازمان‌ها و مراجع ذیربط مراجعه کرده‌ام، اما متاسفانه گویا مسئولان خودشان را بالاترین مقام عالی کشور می‌بینند و حاضر به جوابگویی به نماینده مردم که باید در آن روستا جوابگوی هزاران نفر باشد، نیستند.

وی ادامه داد: کرونا باعث شده تا برنامه‌های درسی در تلویزیون و به صورت مجازی و آنلاین تدریس شود، اکنون سه روز است که فرزندانمان نمی‌توانند از آموزش‌های تلویزیونی استفاده کنند علاوه بر دانش آموزان، والدین و حتی معلمان از این موضوع گلایه دارند.

حسن زاده بیان کرد: با وجود اینکه ایستگاهی که برای پوشش آنتن، تلفن همراه و دیجیتال در هفت کیلومتری این روستا قراردارد، پنج روستا خدمات دیجتال و تقریبا به کل شهر بشاگرد پوشش اینترنت دارد، متاسفانه هر از چندگاهی باید اختلالات تلویزیونی و تلفن همراه را با هر بارندگی تجربه کنیم.

وی ادامه داد: دو روستای اهون و گروغ که در نزدیکی هم قراردارند بالغ بر 1400 نفر جمعیت دارند، با وجود اینکه درخواست ایجاد یک ایستگاه مجزا که پوشش دهی دیجیتال و آنتن تلفن همراه را داشته باشد، داده‌ایم اما هنوز این مسئله تحقق نیافته است.

حسن زاده گفت: جاده منتهی به ایستگاه وضع مطلوبی ندارد و با هر بارندگی اوضاع آن وخیم تر می‌شود و از آنجایی که با هر بارندگی ما شاهد قطعی سرویس‌ها هستیم نیازمند راه‌اندازی مجدد است که متاسفانه برخی راه را بهانه می‌کنند. 

وی بیان کرد: شاید برخی از مسئولان شرمنده این مردم نباشند اما من به عنوان مسئول و نماینده این مردم به دلیل اینکه نتوانستم کاری کنم، شرمنده هستم هرچند تمام تلاش خود را کرده‌ایم اما مسئولان بالاتر با بهانه‌های مختلف از حل مشکلات مردم سرباز می‌زنند.

عضو شورای روستای اهون ضمن درخواست از مسئولان برای حل این مشکل، خاطر نشان کرد: مدیر مخابرات، مدیرکل صدا وسیمای خلیج فارس و همچنین استاندار لطفا ما را در حل این مشکل همراهی کنند تا هرچه زودتر این مشکل مرتفع شود.

انتهای پیام/864/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: روستای اهون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی گفت: ۱۳ هزار و ۴۹۳ دانش‌آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند. - اخبار استانها -

مجید الهی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: چهار هزار و 135 معلم و فرهنگی نیک‌اندیش استان، حمایت‌های مادی و معنوی از پنج هزار و 752 فرزند یتیم و محسنین را در قالب طرح اکرام برعهده دارند. 

وی افزود: این حامیان شامل اساتید، معلمان، بسیجیان اساتید، فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش خراسان شمالی هستند که همواره در اقدامات خداپسندانه پیشرو بوده‌اند.  بیش از 27 هزار حامی از سه هزار و 301 فرزند یتیم و پنج هزار و 46 فرزند محسنین خراسان شمالی در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان خراسان شمالی با بیان اینکه 13 هزار و 493 دانش آموز زیرپوشش حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان شمالی هستند گفت: در کانون ولایت کمیته امداد بیش از 25 مربی کلاس‌های مختلف فرهنگی، تربیتی و تحصیلی را برای دانش آموزان برگزار می‌کنند و  اکثر این مربیان به صورت افتخاری با این نهاد همکاری دارند. 

وی تصریح کرد: کانون ولایت کمیته امداد خراسان شمالی کلاس‌های آموزش خیاطی، نقاشی، قرآن و غیره با سرفصل های توانمند سازی مددجویان را به صورت رایگان به آن‌ها ارائه می‌کند. سال گذشته 6 هزار و 883 نفر در خراسان شمالی در جشنواره قرآنی باران وحی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته از رشد 9 برابری برخوردار بود و 540 نفر برگزیده استانی و 250  نیز به مرحله کشوری راه یافتند.

الهی‌راد در ادامه با اشاره  به این نکته که مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال 1402، 2 هزار و 600 متر مربع فرش به ارزش 105 میلیارد ریال بافتند، گفت:  450 نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند. 

وی افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، شیروان،  جرگلان، گرمه ، فاروج است. هم اکنون 6 راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.  راهبران شغلی وظیفه آموزش، راه اندازی کارگاه های فرش، تأمین مواد اولیه مرغوب، نظارت و کنترل کیفی بر تولیدات بافندگان و بازاریابی و فرش محصولات بافندگان از جمله اقداماتی است که توسط این راهبران انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توان و ایده مردم در رفع مشکلات مورد استفاده قرار می‌گیرد
  • بیجار قطب تولید گندم در کشور است / لزوم رفع مشکلات مردم
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • پیگیری یک دغدغه/تجهیز زمین ورزشی روستای گوروی بشاگرد در ایستگاه آخر + فیلم
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است